Magazin > VIP
141266 ogledov

Aroganca vsem na očeh: Kralj Karel III. že pokazal svoj pravi obraz

Kralj Karel III. youtube
Z očmi je zavila celo njegova soproga.

Tega pokojna kraljica nikoli ne bi naredila, so enotni njeni privrženci, ki nad sobotno potezo kralja Karla III. niso niti najmanj navdušeni. Pravijo, da je bila njegova poteza ob podpisovanju zaprisege arogantna, ošabna, njegov jezen odziv pa je takoj postal viralen. 

Kralja Karla je namreč zmotilo, da mu pred podpisovanjem zaprisege niso umaknili črnila, zato je hitro poklical služabnike, namesto, da bi črnilo umaknil sam. Ob podpisovanju pa mu je bilo črnilo že drugič v napoto, takrat ga je premaknil sam, a ob tem naredil jezno grimaso, ki ob tem zgodovinskem trenutku, ki so ga spremljali milijoni po vsem svetu, ne bo šla v pozabo.

Ob Karlovi ošabni potezi je z očmi zavila celo njegova soproga Camilla. Preverite v videu. 

Komentarjev 26
  • Friderik1950 06:58 13.september 2022.

    Kralj se je upravičeno razjezil, ker mu je neki butl postavil tintnik in peresnico pred listino namesto za listino v desni zgornji kot mize. Moral bi ga vreči v ječo za zmeraj. Ni res.

  • Avatar luckyss
    luckyss 05:25 13.september 2022.

    Glejte.....tip je bil desetletja v pričakovanju orgazma, sedaj mu bopač prihajalo ob vsaki priliki...Tako kot prikletnim, ko se kaj podraži, pride novo cepivo ali Zelenski pove, da je njegova vojska zavzela izpraznjen teren..

  • robi4 02:32 13.september 2022.

    Nebo dolgo-Long liife the King 😁