Magazin > VIP
8467 ogledov

Petra Kerčmar in Jani Muhič kot ju še niste videli

Petra Kerčmar, Jani Muhič Pop TV
V tej oddaji boste Poptevejeve obraze spoznali še nekoliko drugače.

POP TV je skupaj z ustvarjalcem vsebin Blažem Vižintinom začel s serijo zabavnih Youtube intervjujev POP šov z Blažem. V oddajah bo gostil medijske obraze in jim zastavljal malce drugačna vprašanja, kot so jih vajeni. Ob tem bo gostu pripravil in poskrbel, da se bodo gledalci pošteno zabavali. Tokrat sta bila na vrsti voditelja informativne oddaje 24 ur, Petra Kerčmar in Jani Muhič, naslednji pa bodo priljubljeni kuharski sodniki. 

Petra in Jani nista le profesionalca, ki sta predana novinarskemu poklicu, temveč sta tudi dobra prijatelja. O novinarskem poklicu je Petra povedala: “Ko si enkrat novinar, si ves čas novinar,” in dodala, da ta poklic od nje zahteva, da tudi med dopustom spremlja dogodke, ki se zgodijo, da potem, ko se vrne v službo, lahko o njih poroča. Poročanje o tragičnih dogodkih si voditelja popestrita s kakšno šalo, priznala pa sta tudi, da se jima je že zgodilo, da sta med vodenjem oddaje težko zadrževala smeh. 

Priljubljena voditeljica je že leta 2014 namignila, da si njen sin Aljaž, ki ga imata skupaj z voditeljem Urošem Slakom, želi postati kmet in ga podpira. 10 let kasneje mu je to očitno uspelo, saj je Petra ponosno povedala, da ima na kmetiji med 30 in 80 kokoši, ki mu nesejo jajca, zato se velikokrat sprehaja po redakciji in ponuja jajca. 

Ali sta kdaj razmišljala o odpovedi in kdo ima zadnjo besedo, pa preverite v oddaji spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 10:10 24.maj 2024.

    So še drugi na TV ki nas žal strašijo, opozarjajo, ozaveščajo.... mi gresta ful na jetra.

  • Daniel Vrhovnik 11:13 23.maj 2024.

    Ona dva nista novinarja, ampak samo bralca novic s trotel bobna, ki jima jih servirajo drugi. Na žalost tako ustvarjata javno mnenje, ki temelji na ustvarjanju strahu med ljudmi, deluje pa tudi v škodo Slovencev