POP TV odgovarja na razburjenje gledalcev

Foto: Voyo Znan obraz ima svoj glas
S prvo oddajo zelo nezadovoljni.
Oglej si celoten članek

Tako na Facebooku kot tudi na Twitterju se je pojavilo kar nekaj komentarjev na račun prve oddaje nove sezone poptevejeve priljubljene oddaje Znan obraz ima svoj glas. Gledalci so bili namreč razočarani, saj v zadnjih minutah oddaje niso videli priljubljene zvezdniške rulete.

Med zvezdniško ruleto, ki smo jo v prvih treh sezonah šova gledali na koncu oddaje, smo namreč izvedeli, v koga se bo določen pevec prelevil v naslednji oddaji.

Magazin Razburjenje po prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas

Na POP TV so nam pojasnili, zakaj so se odločili za spremembe. "Četrta sezona je prinesla nekaj novosti, predvsem takšnih, skozi katere se želimo čim bolj približati gledalcem,“ so sporočili iz komercialne televizije in dodali, da se bo zvezdniška ruleta zdaj vrtela na njihovi uradni spletni strani: "Tukaj bodo lahko gledalci in gledalke v vsakem trenutku izvedeli vse zanimivosti z odra in zakulisja ter obenem podoživeli najboljše tri nastope.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:02 26. September 2017.

    Od internetnih ponudnikov so izcuzali še dodaten denar (posledično bodo ti od odjemalcev prej ali slej). Reklam pa nič manj.

  • 09:13 26. September 2017.

    mike, se popolnoma strinjam. Pop tv se želi približati gledalcem??? S čim pa? S skoraj uro in 15 minut oglasov? …

  • 08:46 26. September 2017.

    To ni noben odgovor......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.