Magazin > Film & Glasba & TV
48965 ogledov

Razburjenje po prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas

Znan obraz ima svoj glas Voyo
Takšen je bil odziv.

Na POP TV so včeraj predstavili nove nastopajoče v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas. Oddaja je na komercialni televiziji zaživela že četrto jesen. Po komentarjih na družbenih omrežjih sodeč, so bili zvesti gledalci glasbene oddaje precej razočarani, saj so ostali brez 'zvezdniške rulete'.

Vsako oddajo do sedaj so namreč na koncu nastopajoči s pomočjo 'rulete' izvedeli, v koga se bodo preobrazili naslednji teden. Tokrat tega ni bilo.

"A to je zdaj po novem tako, da ni več zvezdniške rulete v živo in da bo kasneje objavljeno?“ je napisal eden od gledalcev na Facebook, drugi pa: "A rulete pa ni, da bo ja še bolj očitno, da je vse v naprej dogovorjeno?“

POP TV je komentatorjem na Facebook strani odgovarjal, da si lahko ruleto pogledajo na njihovi spletni strani, da pa rulete ne bo več v živo.

Komentarjev 12
  • Papaja Popi 17:20 25.september 2017.

    Ne gledamo POP TV ! Ne gledamo Kanal A ! Ne gledamo Planet TV ! Skratka ! Ne gledamo sranje !

  • Avatar mike1968
    mike1968 09:49 25.september 2017.

    Ena največjih neumnosti je ta, kar smo že videli pri oddaji Zvezde plešejo, da se glasovanje začne že na začetku oddaje, ko sploh še ni nastopov. Kako naj glasujemo za nekaj kar še nismo videli? To pomeni, da glasuješ za ...prikaži več svojega kandidata katerega nastopa nisi niti še videl. Kaj pa če gre za popolnoma ponesrečen nastop oziroma za nastop ki je slab. To pomeni, da ljudje ne glasujejo za konkretne nastope tistega večera, ampak za tistega, ki jim je na splošno všeč. Za POP TV pa je pomemben denar.

  • patron 09:35 25.september 2017.

    KATASTROFA s temi reklamami, ...žirija preživeta....., manjka zvez. ruleta, voyo pa kar sami glejte ......!!!!

Sorodne novice