Magazin > Film & Glasba & TV
16479 ogledov

Bo on zamenjal Denisa Avdića?

Denis Avdić Saša Despot
Bo ta komik zamenjal Denisa Avdića?

Komik in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas, Tilen Artač, je na Facebooku objavil fotografijo svojega skoka s padalom in ob njej zapisal: "POP TV! Prosim za dovoljenje za pristanek! Hvala!"

Bomo Tilna videli v kakšni oddaji naše največje komercialne televizije? Morda celo kot voditelja šova Znan obraz ima svoj glas, kot namiguje Nova? Denis Avdić oddaje namreč ne želi več voditi. O tem smo prvi poročali junija lani. "Trenutno sem v takšnem razpoloženju, da bi rekel vsakomur, ne glede na to, kaj bi mi ponudil, ne. Zelo sem utrujen - od šova, radia in predstav,“ je takrat povedal za naš medij.

Po koncu druge sezone ni bilo jasno, ali bomo tretjo sploh videli. Avdić nam je takrat namreč tudi razložil, da je to odvisno predvsem od tega, ali bo televiziji uspelo najti nove tekmovalce. Zelo težko je namreč najti kandidate, ki so sposobni imitirati več oseb.
POP TV je kandidate očitno uspelo najti, saj se šov vrača na male ekrane, in to s Tilnom Artačem!

"Priljubljena oddaja Znan obraz ima svoj glas se jeseni vrača na naše zaslone in bo tako ponovno ustvarjala prostor neskončne zabave. Veseli smo, da bo Tilen Artač v letošnji sezoni imel prste vmes in videli ga bomo v nekoliko drugačni preobrazbi, kakor smo ga bili vajeni doslej. Več bo znanega zelo kmalu in o tem vas bomo obvestili pravočasno,“ so za Žurnal24 povedali na POP TV.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:16 22.avgust 2017.

    Tole zna biti prav zanimivo..... Samo, da ne bo kot Misija Evrovizija, ko je bil voditelj boljši od vseh nastopajočih