POP TV: Po petih delih konec priljubljene oddaje?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kaj se dogaja z Delovno akcijo?
Oglej si celoten članek

Prihodnjo nedeljo bodo na POP TV namesto priljubljene oddaje Delovna akcija, v kateri Ana Praznik pomaga družinam v stiski, predvajali šov Sanjski moški. So Anino oddajo ukinili?

Ne, oddaja se na male ekrane vrača že maja. Kot so za Žurnal24 povedali na POP TV, so imeli zaradi omejitev za zajezitev širjenja koronavirusa kar nekaj težav. Družin niso mogli obiskati vnaprej, veliko pa je bilo čakanja tudi zaradi prepovedi zbiranja več kot 10 oseb ... 

"Letošnjo sezono smo snemali skoraj simultano, kot se je predvajala na POP TV. V nedeljo smo odvrteli še zadnjo že zmontirano oddajo, nove pa so še v delu. Zadnji snemalni dan smo imeli v petek. Z novimi oddajami se vrnemo že maja,“ so še povedali za naš medij.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • ode
    18:05 14. April 2021.

    Osladna, vsiljiva, nadležna televizija. Kopirali vse uspešne in uveljavljene oddaje TVS in jih predvajali v istem terminu. Speljali TVS 70% …

  • 14:56 14. April 2021.

    SRAMOTA PRENOVILI BAJTO LJUDEM A LETO DNI PRED TEM STARI DOBIL ODŠKODNINO150 TAVŽNT EVROV VEM KER POZNAM DA NEBO GDO …

  • 13:11 14. April 2021.

    Ne gledam takega sranja!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.