Magazin > VIP
109976 ogledov

POP TV: Po petih delih konec priljubljene oddaje?

ana praznik POP TV
Kaj se dogaja z Delovno akcijo?

Prihodnjo nedeljo bodo na POP TV namesto priljubljene oddaje Delovna akcija, v kateri Ana Praznik pomaga družinam v stiski, predvajali šov Sanjski moški. So Anino oddajo ukinili?

Ne, oddaja se na male ekrane vrača že maja. Kot so za Žurnal24 povedali na POP TV, so imeli zaradi omejitev za zajezitev širjenja koronavirusa kar nekaj težav. Družin niso mogli obiskati vnaprej, veliko pa je bilo čakanja tudi zaradi prepovedi zbiranja več kot 10 oseb ... 

"Letošnjo sezono smo snemali skoraj simultano, kot se je predvajala na POP TV. V nedeljo smo odvrteli še zadnjo že zmontirano oddajo, nove pa so še v delu. Zadnji snemalni dan smo imeli v petek. Z novimi oddajami se vrnemo že maja,“ so še povedali za naš medij.
 

Komentarjev 7
 • ode 18:05 14.april 2021.

  Osladna, vsiljiva, nadležna televizija. Kopirali vse uspešne in uveljavljene oddaje TVS in jih predvajali v istem terminu. Speljali TVS 70% gledalcev in oglaševalcev, danes si pa riti ližejo drug drugemu v skupnem boju proti lastni državi.

 • sebastjan95 14:56 14.april 2021.

  SRAMOTA PRENOVILI BAJTO LJUDEM A LETO DNI PRED TEM STARI DOBIL ODŠKODNINO150 TAVŽNT EVROV VEM KER POZNAM DA NEBO GDO REKEL KAK VEM

 • Avatar krojac
  krojac 13:11 14.april 2021.

  Ne gledam takega sranja!