POP TV razkril datum

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
MasterChef Slovenija se začne 1. aprila.
Oglej si celoten članek

Od 1. aprila dalje bomo na POP TV lahko gledali slovenskega MasterChefa, v katerem se bo  predstavilo 16 ljubiteljskih kuharjev. Njihovo znanje bodo ocenjevali kulinarični strokovnjaki Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi.

Od tekmovalcev bodo pričakovali veliko predanosti, vztrajnosti, srčnosti in bojevitosti. Alma bo predvsem ocenjevala njihove krožnike, Karim se bo posvetil inovativnosti in ujemanju okusov, Luka pa bo na njihove stvaritve gledal s strani gosta.

Oddaja bo na sporedu vsako sredo in četrtek ob 20:00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:49 17. Marec 2015.

    pa sej to ni važno, važno da se bodo preseravali skupaj z tekmovalci in dolgočasili tiste kekce ki bodo to …

  • 17:48 17. Marec 2015.

    a še ne mislijo nehat zapravljat denarja za kuhanje in raznorazne kot pravijo resnične showe. pa same bedarije kamor koli …

  • 11:43 17. Marec 2015.

    Kdo pa so te trije kekci sploh? Prvega najde, da pomaga v družinski lokalni gostilni, druga peče kremšnite na Bledu, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.