Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

POP TV razkril datum

masterchef POP-TV-2
MasterChef Slovenija se začne 1. aprila.

Od 1. aprila dalje bomo na POP TV lahko gledali slovenskega MasterChefa, v katerem se bo  predstavilo 16 ljubiteljskih kuharjev. Njihovo znanje bodo ocenjevali kulinarični strokovnjaki Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi.

Od tekmovalcev bodo pričakovali veliko predanosti, vztrajnosti, srčnosti in bojevitosti. Alma bo predvsem ocenjevala njihove krožnike, Karim se bo posvetil inovativnosti in ujemanju okusov, Luka pa bo na njihove stvaritve gledal s strani gosta.

Oddaja bo na sporedu vsako sredo in četrtek ob 20:00.

Komentarjev 3
  • ljimonad 17:49 17.marec 2015.

    pa sej to ni važno, važno da se bodo preseravali skupaj z tekmovalci in dolgočasili tiste kekce ki bodo to gledali. na srečo mene ne bo pred ekranom vsaj ne na tem kanalu ne.

  • ljimonad 17:48 17.marec 2015.

    a še ne mislijo nehat zapravljat denarja za kuhanje in raznorazne kot pravijo resnične showe. pa same bedarije kamor koli obrneš kanal, vsaj naš slovenski. raje poglejte sosede hrvate njihov voice in potem skušajte nekaj narediti, ne pa da iščete ...prikaži veče šefe, gostilničarje, poroke, pa kdo bi ga vedel kaj vse še ne. za ta denar katerega zapravljajo bi lahko kupili celo vrsto dobrih serij ali filmov, ne pa da nam servirajo filme po jubilejni dvajseti ali pa še več ponovitvi. in potem se še hvalijo kako gledani so, sama laž agencije katere dobro kasirajo pač napišejo tako kot si plačnik želi. sramota

  • Johnny13a 11:43 17.marec 2015.

    Kdo pa so te trije kekci sploh? Prvega najde, da pomaga v družinski lokalni gostilni, druga peče kremšnite na Bledu, o tretjem pa google nč ne ve, razen da ma en s.p.... Res eminentna ekipa...