Pop TV razkril težko pričakovano skrivnost

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Kdo bo koga?
Oglej si celoten članek

Kdo bo koga vrtel po parketu? Plesni spektakel Zvezde plešejo na zaslone POP TV prihaja v nedeljo, 8. marca, ob 20. uri. V najbolj plesni televizijski studio se vračata voditelja Tara Zupančič in Peter Poles. Sodniške loparčke bodo tudi to sezono dvigali Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas, Lado Bizovičar in glavni sodnik Andrej Škufca.

Letos se bo po plesnem podiju vrtelo deset parov, že za prvo oddajo pa smo pripravili presenečenje, saj se bodo vrtele le zvezdnice. Alya, Kaja Vidmar, Kataya, Mojca Funkl in Teja Jugovic so danes izvedele, kdo so njihovi plesalci in se prvič podale v plesno dvorano, kjer bodo začele trenirati. Da pa ne bodo le one vedele, s kom plešejo, to razkrivamo tudi vam. Alya bo plesni globus osvajala z zmagovalcem druge sezone Miho Peratom, Kajo Vidmar pa bo po plesnem podiju vrtel Miha Vodičar. Kataya je dobila povratnika iz prve sezone Nejka Petra Levaka, Mojca Funkl lanskega zmagovalca Arneja Ivkoviča, Teja Jugovic pa bo plesne korake trenirala s Tomažem Šterom.

Zvezdniki še ne vedo, kdo so njihove plesalke, saj začnejo trenirati en teden kasneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:27 25. Februar 2020.

    Ko bo to konec pa poleg turških limonad prihaja spet sam doma ,umri pokončno ,,,,,bedaaaaa,,,, če pa omenim besedo ga.....d …

  • 12:21 25. Februar 2020.

    Vse bo enako, ni kaj pričakovati. POP tv se preživlja z show—i in oglaševanjem in kvari medijski prostor.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.