Popolno delo za samske moške

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Kandidati ne smejo biti poročeni, priporočljivo je, da so samski in pripravljeni na zaščiteni seks s prostitutkami. Se vam že kaj sanja, za kakšno delovno mesto gre?
Oglej si celoten članek

Avstralska zasebna detektivska agencija Lyonswood je razpisala delovno mesto inšpektorja za javne hiše, ki bo prejemal letno plačo skoraj 60 tisoč evrov, njegova naloga pa bo obiskovati mesta, za katera obstaja sum nudenja spolnih uslug. Na razpis za delovno mesto se lahko prijavijo kandidati, ki niso poročeni; pravzaprav je priporočljivo, da so samski in, kot pravi zaposlitveni oglas, "pripravljeni na zaščiteni seks s prostitutkami, da bodo lahko na sodišču predložili čvrste dokaze".

Lachlan Jarvis iz omenjenega podjetja je povedal, da je bil oglas deležen velikega odziva s strani avstralskih iskalcev zaposlitve: "To je prav gotovo zelo popularno delo. Popolno za moške."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.