Magazin > Bizarno
36 ogledov

Popolno delo za samske moške

Prostitutka iStockphoto
Kandidati ne smejo biti poročeni, priporočljivo je, da so samski in pripravljeni na zaščiteni seks s prostitutkami. Se vam že kaj sanja, za kakšno delovno mesto gre?

Avstralska zasebna detektivska agencija Lyonswood je razpisala delovno mesto inšpektorja za javne hiše, ki bo prejemal letno plačo skoraj 60 tisoč evrov, njegova naloga pa bo obiskovati mesta, za katera obstaja sum nudenja spolnih uslug. Na razpis za delovno mesto se lahko prijavijo kandidati, ki niso poročeni; pravzaprav je priporočljivo, da so samski in, kot pravi zaposlitveni oglas, "pripravljeni na zaščiteni seks s prostitutkami, da bodo lahko na sodišču predložili čvrste dokaze".

Lachlan Jarvis iz omenjenega podjetja je povedal, da je bil oglas deležen velikega odziva s strani avstralskih iskalcev zaposlitve: "To je prav gotovo zelo popularno delo. Popolno za moške."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.