Porabil 10 tisočakov za ustnice, da bi bil podoben Marilyn

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Francoski natakar se poslužuje ekstremnih lepotnih posegov, da bi bil podoben svoji vzornici Marilyn Monroe.
Oglej si celoten članek

"Še se bom posluževal operacij, saj mi je lepota zelo pomembna in ponosen sem, da so mi ljudje nadeli vzdevek Plastični tip," pravi 32-letni francoski natakar Cyril Roux iz Toulona. Do sedaj je porabil skoraj 10 tisoč evrov za botoks in polnila, svoj videz pa osvežuje vsaka dva meseca, saj želi biti čimbolj podoben legendarni igralki Marilyn Monroe.

"Ona je moja inspiracija že šest let, odkar sem se odločil za prvi poseg, ki je bil tako dobra izkušnja, da sem si zaželel še," pove in dodaja, da ne bo odnehal, dokler ne bo podoben Marilyn. Všeč mu je tudi bogata Švicarka Jocelyn Wilden, ki je znana po svojih ekstremnih lepotnih operacijah, in ameriška pevka Nicki Minaj.

Čeprav se je Francoz poslužil že dvajset kozmetičnih operacij, ima v načrtu še več posegov, za katere pa trenutno nima denarja. Želi si operirati nos in vstaviti vsadke v brado ter druge dele obraza. Priznava, da je odvisen od lepotnih popravkov in ne zanima ga, kaj si drugi mislijo o njegovih odločitvah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.