Poročila se je s Harryjem

Foto: Žurnal24 Poročne generalke se je udeležila z napačnim bratom. (Foto: Flynet)
Na poročni generalki le slaba dva tedna pred kraljevo poroko Kate Middleton in princa Williama je bodočo britansko princeso prejšnji petek spremljal ženinov brat, princ Harry.
Oglej si celoten članek

Kate Middleton si želi, da bi na njen poročni dan 29. aprila vse potekalo gladko, zato se je v petek udeležila poročne generalke v Westminstrski opatiji. Ob njej sta bila tudi Williamova priča, njegov mlajši brat princ Harry, in njena mlajša sestra Pippa ter drugi, ki bodo nevesto na veliki dan pospremili do oltarja, medtem ko ženina ni bilo na spregled.

 

William se namreč dogodka ni mogel udeležiti zaradi delovnih obveznosti v Angleseyju v Walesu, kjer dela kot pilot za iskanje in reševanje žrtev v Kraljevih letalskih silah. Vendar kot pravi njegov tiskovni predstavnik: "To je bila ena izmed mnogih generalk in tudi ni prva."

 

Iz palače so še potrdili, da bo Kate zadnjo noč pred poroko preživela s svojo družino v hotelu Goring, nedaleč stran od Buckinghamske palače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.