Magazin > VIP
21 ogledov

Poročila se je s Harryjem

Poročne generalke se je udeležila z napačnim bratom. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Na poročni generalki le slaba dva tedna pred kraljevo poroko Kate Middleton in princa Williama je bodočo britansko princeso prejšnji petek spremljal ženinov brat, princ Harry.

Kate Middleton si želi, da bi na njen poročni dan 29. aprila vse potekalo gladko, zato se je v petek udeležila poročne generalke v Westminstrski opatiji. Ob njej sta bila tudi Williamova priča, njegov mlajši brat princ Harry, in njena mlajša sestra Pippa ter drugi, ki bodo nevesto na veliki dan pospremili do oltarja, medtem ko ženina ni bilo na spregled.

 

William se namreč dogodka ni mogel udeležiti zaradi delovnih obveznosti v Angleseyju v Walesu, kjer dela kot pilot za iskanje in reševanje žrtev v Kraljevih letalskih silah. Vendar kot pravi njegov tiskovni predstavnik: "To je bila ena izmed mnogih generalk in tudi ni prva."

 

Iz palače so še potrdili, da bo Kate zadnjo noč pred poroko preživela s svojo družino v hotelu Goring, nedaleč stran od Buckinghamske palače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.