Poročili homoseksualna pingvina

Foto: Žurnal24 Vroča ljubezen na ledu
Par moških pingvinov iz kitajskega živalskega vrta je tako ljubeč drug do drugega in do "posvojenih" pingvinčkov, da ju je osebje za nagrado sklenilo poročiti.
Oglej si celoten članek

Goreča ljubezen žanje sadove. Pingvina iz živalskega vrta Polarland Zoo v Harbinu sta bila pred časom kaznovana, ker sta heteroseksualnemu paru, ki je gnezdil poleg njiju, ukradla jajca, ki sta jih želela sama valiti. Toda čez čas so jima dovolili skrbeti za jajca, ki so jih ostale pingvinje matere zavrgle, kar se je izkazalo za pravilno potezo, saj sta postala najskrbnejša pingvinja starša v živalskem vrtu.

Zato je osebje sklenilo nagraditi njuno predanost in ju razveseliti na prav poseben način. Sklenili so ju nič manj kot poročiti, na usodni dan pa sta bila nadvse galantna: eden je nosil metuljčka, drugi pa srajčko rdeče barve, ki je tradicionalna barva kitajskih nevest. Dogodek se je odvijal ob glasbi poročne koračnice, na krožnikih pa so jima postregli z najljubšo ribo. ''Dober par sta in si zaslužita takšno pozornost,'' je ganjeno povedal eden od skrbnikov. Da se njuna ljubezen le ne bi znašla na tankem ledu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.