Magazin > Bizarno
5 ogledov

Poročili homoseksualna pingvina

Vroča ljubezen na ledu Žurnal24 main
Par moških pingvinov iz kitajskega živalskega vrta je tako ljubeč drug do drugega in do "posvojenih" pingvinčkov, da ju je osebje za nagrado sklenilo poročiti.

Goreča ljubezen žanje sadove. Pingvina iz živalskega vrta Polarland Zoo v Harbinu sta bila pred časom kaznovana, ker sta heteroseksualnemu paru, ki je gnezdil poleg njiju, ukradla jajca, ki sta jih želela sama valiti. Toda čez čas so jima dovolili skrbeti za jajca, ki so jih ostale pingvinje matere zavrgle, kar se je izkazalo za pravilno potezo, saj sta postala najskrbnejša pingvinja starša v živalskem vrtu.

Zato je osebje sklenilo nagraditi njuno predanost in ju razveseliti na prav poseben način. Sklenili so ju nič manj kot poročiti, na usodni dan pa sta bila nadvse galantna: eden je nosil metuljčka, drugi pa srajčko rdeče barve, ki je tradicionalna barva kitajskih nevest. Dogodek se je odvijal ob glasbi poročne koračnice, na krožnikih pa so jima postregli z najljubšo ribo. ''Dober par sta in si zaslužita takšno pozornost,'' je ganjeno povedal eden od skrbnikov. Da se njuna ljubezen le ne bi znašla na tankem ledu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.