Poročiti se želi s Katinim nasprotjem

Foto: EPA
Foto: EPA
Princ Harry se želi s Cressido Bonas poročiti, ker je pravo nasprotje Kate Middleton, na dvoru pa se bojijo, da ga bo prizadela ravno s svojo svobodomiselnostjo.
Oglej si celoten članek

Harry je prepričan, da je njegovo dekle Cressida Bonas prava izbira zanj, in ji želi čim prej natakniti zaročni prstan. Obožuje jo, ker je pravo nasprotje Kate Middleton. Družabna, svobodomiselna in neobremenjena, kot je on sam. Za ženo si ne želi dekleta, ki bi na prstan čakala devet let, tako kot Kate. A vsi na dvoru ne delijo Harryjevega navdušenja, tudi Kate, ki se boji, da Cressida ne bi prenesla pritiska javnosti in bi princa pustila na cedilu. Zlobni jeziki pa menijo celo, da se vojvodinja boji, da bi ji mlada Bonasova prevzela medijsko pozornost.

Dejstvo je, da je Cressy skoraj že del kraljeve družine, saj je povabljena na krst princa Georgea, iz katerega je William izvzel celo ožje člane kraljeve družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.