Magazin > VIP
10 ogledov

Poročiti se želi s Katinim nasprotjem

princ Harry Kate Middleton EPA
Princ Harry se želi s Cressido Bonas poročiti, ker je pravo nasprotje Kate Middleton, na dvoru pa se bojijo, da ga bo prizadela ravno s svojo svobodomiselnostjo.

Harry je prepričan, da je njegovo dekle Cressida Bonas prava izbira zanj, in ji želi čim prej natakniti zaročni prstan. Obožuje jo, ker je pravo nasprotje Kate Middleton. Družabna, svobodomiselna in neobremenjena, kot je on sam. Za ženo si ne želi dekleta, ki bi na prstan čakala devet let, tako kot Kate. A vsi na dvoru ne delijo Harryjevega navdušenja, tudi Kate, ki se boji, da Cressida ne bi prenesla pritiska javnosti in bi princa pustila na cedilu. Zlobni jeziki pa menijo celo, da se vojvodinja boji, da bi ji mlada Bonasova prevzela medijsko pozornost.

Dejstvo je, da je Cressy skoraj že del kraljeve družine, saj je povabljena na krst princa Georgea, iz katerega je William izvzel celo ožje člane kraljeve družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.