Poroka na 1. pogled: Tako so pogledali, ko so videli dramo med Jasmino in Alešem

Foto: Planet TV poroka na prvi pogled Foto: Planet TV poroka na prvi pogled Foto: Planet TV poroka na prvi pogled
Niso se zavedali, kako buren je bil zakon med Alešem in Jasmino.
Oglej si celoten članek

Aleš in Jasmina, najbolj razvpit par druge sezone šova Poroka na prvi pogled, sta se morala še enkrat srečati, in sicer pred Planetovimi strokovnjaki, ki jih je zanimalo, kje se je med njima zalomilo. 

"Dolgo sem že sama, že v zakonu sem bila veliko sama. To mi ne gre, sploh. Poskusila sem, ali bi mi uspelo še s kakšnim moškim, a vidim, da mi ne bo. Bom kar sama," je dejala Jasmina in dodala, da je šla že na poroki "čez sebe", saj se ni hotela poročiti z Alešem. Poudarila je, da je Aleš v redu človek, a ni zanjo in da je odšla, da bi mu dala še eno priložnost z drugo. "On nima nič s tem. To je moj problem, da jaz ne želim partnerja."

Aleš pa je dejal, da se je prepustil situaciji. "Jasmina je bila prvi dan še OK, potem se je zaprla vase. Veliko se je kregala, ne samo z mano. Na žalost sem videl, da to ni zame. Ponosen sem, da sem to zdržal in ostal miren." Izjavil je tudi, da mu je bilo malo slabo, ko je gledal njune posnetke, in da je dal Jasmini več kot dovolj priložnosti. Kako šokirani so bili ostali, ko so videli njune prepire, si lahko ogledate v galeriji. 

Čeprav je Jasmina, preden je odvihrala iz šova, bentila, da je imel Aleš v spalnici težave, pa je sedaj razkrila, da sta bila intimna, a namignila, da tudi v postelji nista bila kompatibilna. "To je bil glavni razlog za mojo odločitev, da z njim ne bom niti minute. Jaz si želim veliko spolnosti s pravim partnerjem, takšnim, ki bo meni odgovarjal in jaz njemu. Če vidim, da v spolnosti to ni to, grem."

Aleš njenih besed ni želel komentirati. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:11 17. Maj 2023.

    OMG. Če pravilno razumem koncept te oddaje, ki je ne gledam: produkcija določi par, kjer se partnerja spoznata šele na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.