Magazin > VIP
2283 ogledov

Aleš (Poroka na 1. pogled) za mizo nad Jasmino: "Dovolj je, zdaj daj pa mir"

aleš, jasmina, poroka na prvi pogled Planet TV
Vsi so jo težko poslušali ...

Med zadnjo večerjo parov je dogajanje popestrila Jasmina, Aleševa prva žena, ki je iz šova po treh dneh izstopila sama. Vlasta je temnolasko vprašala, kaj se je med njo in Alešem sploh zgodilo. "Nisva kompatibilna. Tudi on mi je rekel: 'Nisi mi všeč.'" je razložila, Aleš pa jo je prekinil: "Samo malo. Zdaj bom jaz govoril ... ni bilo tako. Nisem rekel, da mi nisi všeč, povedal sem, kakšna dekleta so mi všeč. /.../ Vedno sem te spoštoval in te bom v prihodnje. Kar je bilo, je bilo. Želim ti srečo."

Ko je Jasmina nadaljevala, da se je ona umaknila, jo je Aleš spet popravil: "Oba sva se odločila." Jasmina je še dejala, da ne vidi smisla, da z nekom nadaljuje pot, če ji ta oseba ne more nuditi tistega, kar potrebuje. 

aleš, jasmina, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Kandidati so se nato pogovarjali o tem, kaj o sebi so v šovu spoznali. Aleš je povedal: "Imel sem dve popolnoma različni ženi. Da sem ostal miren ... Da sem ostal to, kar sem. Postal sem bolj zrel moški. S tabo (Jasmina) je bilo turbulentno." Ko ga je Jasmina prekinila, ji je zabrusil: "Umiri se malo, če jaz govorim. Bilo je, kar je bilo. Kar sva si povedala, ne bova nadaljevala."

Aleš je Jasmino, ki je dodala, da je vesela, da je Aleš spoznal Anno, še podučil, da se ji ni treba ves čas oglašati. Ta odločnost je na Anno naredila dober vtis. 

Jasmina pa je dejala, da jo je Poroka na prvi pogled naučila, da nima potrpljenja in da ne posluša drugih. "Vedno bom sledila sebi, drugo bom spustila od sebe. Zabavam se, fino mi je, ne čutim, da bi nekaj potrebovala, da me izpolni. Ni se izšlo. Morda nisem material zanj ali na splošno za neke tipe. Neko zgodbo sem prestala. Meni je do zabave, nekaj lahkotnega, doživeti seksualno življenje na neki ravni. To sem zatirala v sebi... to željo po seksualnem odnosu," je bila iskrena. 

aleš, jasmina, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV
Ko je Rok pripomnil, naj nekaj srkne, ker ima suho grlo, je Jasmina odgovorila: "Zdaj se mi je posušilo še kaj drugega kot grlo ..." "Nisi tega rekla... ženska je stara 46 let in ne morem verjeti. Upam, da igra, če ne igra, potem ima res težave," je bil šokiran Žan. 

"V partnerskem odnosu je zame seks na prvem mestu," je nadaljevala Jasmina, ki ne razume, zakaj je spolnost še vedno tabu tema. "Poročila sem se, imam prvo noč. Idemo, akcija," je drugim opisala svoje občutke takoj po poroki z Alešem in dodala, da je zahtevala svoje pravice kot žena. A kot vemo, ji Aleš želje ni izpolnil. Jasmina je dejala, da je bil poln izgovorov. 

"Zdaj pa dovolj tega, zdaj daj pa mir," se je ujezil Ljubljančan in zahteval, naj stopi z njim ven, kjer ji je še enkrat dejal, naj se lepše obnaša. Jasmina je sredi pogovora odvihrala. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.