Poroka na prvi pogled: Sredi medenega tedna zapustila ženina

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Katja in Aleksandar nista našla skupnega jezika.
Oglej si celoten članek

Katji in Aleksandru zveza res ni namenjena. Prvi teden, ko so vsi uživali na medenih tednih, ju je ločil covid, ko pa je napočil čas za njuno poročno potovanje, se je to spreobrnilo v pravo malo katastrofo. Odšla sta na Bled, kjer pa ni bilo prav nič romantično. Katjo je zmotilo, da je Aleksandar verižni kadilec, njega pa je motil njen čas prebit na mobilnem telefonu. 

Med veslanjem po jezeru sta tudi ugotovila, da nimata enakih življenjskih ciljev in sloga. Katja obožuje načrtovanje, Aleksandar pa živi s tokom, poleg tega se ji je zdela njegova komunikacija z njo nespoštljiva in zasmehujoča, zato mu je ob vrnitvi v hotel napisala pismo, spakirala kovček in odšla.

Zapisala je, da se njuni vesolji ne stikata dovolj, a da ga je bilo lepo spoznati in da mu želi vse dobro ter mu vrnila prstan. Ko je Aleksandar zagledal pismo, je komentiral, da je bilo to pričakovano in da že prva beseda njenega pisma lepo prikazuje, kaj vse je narobe med njima. Katja ga je namreč naslovila z Aleksander in ne Aleksandar, kot mu je ime. "Nekdo, ki se toliko ne potrudi, da si zapomni moje ime, ne more biti moj prijatelj, kaj šele žena," je dejal.   

Foto: Planet TV Poroka na prvi pogled

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:51 29. Marec 2022.

    Samo še veslanje po Kolpi jima manjka, da Violeta Tomić. Priimek izvira iz vasi, Cetije, v gorati Črni gori, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.