Magazin > VIP
28272 ogledov

Poroka na prvi pogled: Sredi medenega tedna zapustila ženina

Poroka na prvi pogled Planet TV
Katja in Aleksandar nista našla skupnega jezika.

Katji in Aleksandru zveza res ni namenjena. Prvi teden, ko so vsi uživali na medenih tednih, ju je ločil covid, ko pa je napočil čas za njuno poročno potovanje, se je to spreobrnilo v pravo malo katastrofo. Odšla sta na Bled, kjer pa ni bilo prav nič romantično. Katjo je zmotilo, da je Aleksandar verižni kadilec, njega pa je motil njen čas prebit na mobilnem telefonu. 

Med veslanjem po jezeru sta tudi ugotovila, da nimata enakih življenjskih ciljev in sloga. Katja obožuje načrtovanje, Aleksandar pa živi s tokom, poleg tega se ji je zdela njegova komunikacija z njo nespoštljiva in zasmehujoča, zato mu je ob vrnitvi v hotel napisala pismo, spakirala kovček in odšla.

Zapisala je, da se njuni vesolji ne stikata dovolj, a da ga je bilo lepo spoznati in da mu želi vse dobro ter mu vrnila prstan. Ko je Aleksandar zagledal pismo, je komentiral, da je bilo to pričakovano in da že prva beseda njenega pisma lepo prikazuje, kaj vse je narobe med njima. Katja ga je namreč naslovila z Aleksander in ne Aleksandar, kot mu je ime. "Nekdo, ki se toliko ne potrudi, da si zapomni moje ime, ne more biti moj prijatelj, kaj šele žena," je dejal.   

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 1
  • Dusan12 09:51 29.marec 2022.

    Samo še veslanje po Kolpi jima manjka, da Violeta Tomić. Priimek izvira iz vasi, Cetije, v gorati Črni gori, da ugotovi, da nista za skupaj z Dejanom Židanom, iz Prekmurskih ravnic, zato bo slednji izstopil iz stanke SD in zagnal ...prikaži večl pivovarno v Murski Soboti, v keudru upokojenca advokata

Sorodne novice