Poroka na prvi pogled: To je nevesto najbolj skrbelo, ko se je peljala k ženinu

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Strokovnjaki šova Poroka na prvi pogled so odločili, da bi bila 33-letna Nina in 30-letni Domen lahko skladen par.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, se bo v šovu Poroka na prvi pogled poročilo šest parov, ki jih bodo poparčkali strokovnjaki, Milena Pleško, lastnica agencije za matchmaking, psiholog Timotej Strnad in razbijalka tabujev o spolnosti Eva Ostrouška

Prvi par sta Nina in Domen.

Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, nina, domen

Ko se je Nina peljala na svojo poroko, jo je v avtu zaskrbelo, ali Domna morda pozna ... "Kaj pa, če je kak tak, s katerim sem kaj imela? Ali pa z njegovim prijateljem? Saj veš, kako majhna je Slovenija," je izjavila.

Nina namreč po ločitvi, ki jo je zelo prizadela, ni samevala. Kot je povedala v šovu, se ji je takrat podrl svet in iz "pridne punčke" se je prelevila v precej bolj divje dekle. Veliko je bilo zabav in vročih noči za eno noč. "Vseeno mi je bilo za vse. Tudi če sem koga prizadela," je povedala in dodala: "Takrat sem fante redno menjala, z njimi nisem zdržala večkrat."

Nina si je, ko je zagledala Domna, lahko oddahnila. Še nikoli prej se nista videla, sta pa bila takoj drug nad drugim navdušena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:23 1. Marec 2022.

    Oh, sj veš kvaj z babam. Babe so fuknene!!!!!

  • 11:11 1. Marec 2022.

    Aha in po dolgem obdobju razdajanja na veliko bo zdej cez noc postala pridna nedolzna puncka....ja p aja de! Verjetno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.