Poroka na prvi pogled: Žan se je za Merijinim hrbtom dobil z drugo, poznate jo

Bi bilo morda bolje, če se para zamenjata?
Oglej si celoten članek

V letošnji sezoni šova Poroka na prvi pogled smo že bili priča razhodu, zelo hitro pa je postalo tudi jasno, da se še vsaj med dvema drugima paroma ne bo razvilo nič. Maši je njen Matevž preveč pasiven, Meri pa na Žanu moti en kup stvari, med drugim njegova mladost in humor. Situacija se je že tako poslabšala, da sta po zadnji debati obe ženi zapustili skupno stanovanje.

Ker pogovor z Meri ne steče, je Žan na večerno pijačo povabil Mašo, ki je povabilo z veseljem sprejela, saj je njen soprog ni povabil še nikamor. Povedala je celo, da ji bo po snidenju z Žanom težko iti domov in spati v isti sobi z Matevžem. Navdušen je tudi Žan, ki sicer ne čuti metuljčkov, ko je v Mašini družbi, se pa ob njej počuti dobro.

Domov sta se vrnila pozno, zjutraj pa sta iz stanovanja pobegnila, še preden sta Meri in Matevž odprla oči. Skupaj sta se nato sprehajala po Ljubljanici in poudarjala, da se svojim zakoncem ne moreta tako odkriti pogovarjata kot med seboj.

Meri je moža iskala pri Matevžu. Ker ga ni bilo, je njemu izlila srce. Oba sta povedala, da se bosta potrudila za svoj zakon in upata, da jima bosta Maša in Žan dala še eno priložnost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.