Poroke ne bosta prestavila

Foto: Žurnal24 Še vedno ga ni spravila ob živce.
Mateja in Eltyeb pripravljata seznam svatov in urejata zadnje podrobnosti v zvezi s poroko. Zanikala sta govorice, da se nadnju zgrinjajo črni oblaki.
Oglej si celoten članek

Preverjali smo, kako potekajo poročne priprave zvezd oddaje Big Brother Mateje in Eltyeba. Mateja je za zurnal24.si povedala, da ravno pripravlja seznam povabljenih gostov. Zdaj je že skrajni čas, da izvesta točno število svatov, v vsakem primeru pa se obeta prava "ohcet". "Ja, ja," je dodala Mateja, "Žur bo!"

Obleki sta sicer še v izdelavi, tudi podrobnosti še niso znane. Najbolj negotova pa sta glede poročnega potovanja, saj še vedno čakata na ponudbe agencije. Tako kot pri oblekah bi rada privarčevala tudi na potovanju. Mateja pa je potrdila informacijo, da bo poroka 11. oktobra v Kongu.

Mateja ima poleg organizacije poroke polne roke dela tudi s svežo pevsko kariero, vendar pravi, da uspešno usklajuje obe področji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.