Magazin > VIP
3 ogledov

Poroke ne bosta prestavila

Še vedno ga ni spravila ob živce. Žurnal24 main
Mateja in Eltyeb pripravljata seznam svatov in urejata zadnje podrobnosti v zvezi s poroko. Zanikala sta govorice, da se nadnju zgrinjajo črni oblaki.

Preverjali smo, kako potekajo poročne priprave zvezd oddaje Big Brother Mateje in Eltyeba. Mateja je za zurnal24.si povedala, da ravno pripravlja seznam povabljenih gostov. Zdaj je že skrajni čas, da izvesta točno število svatov, v vsakem primeru pa se obeta prava "ohcet". "Ja, ja," je dodala Mateja, "Žur bo!"

Obleki sta sicer še v izdelavi, tudi podrobnosti še niso znane. Najbolj negotova pa sta glede poročnega potovanja, saj še vedno čakata na ponudbe agencije. Tako kot pri oblekah bi rada privarčevala tudi na potovanju. Mateja pa je potrdila informacijo, da bo poroka 11. oktobra v Kongu.

Mateja ima poleg organizacije poroke polne roke dela tudi s svežo pevsko kariero, vendar pravi, da uspešno usklajuje obe področji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.