Porova juha z ingverjem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V hladnih dneh prija topla juha, današnja izbira pa vas ne bo le pogrela, ampak tudi napolnila z energijo in obvarovala pred prehladom.
Oglej si celoten članek

Sestavine:

  • 35 dag pora
  • 1 žlica oljčnega olja
  • 1 žlica na drobno naribanega ingverja
  • 2 stroka česna
  • 1 liter jušne osnove
  • 2 srednje velika krompirja
  • sol in sveže mlet poper

Priprava:

  • Por operemo, narežemo na kolobarje. Na oljčnem olju na hitro prepražimo drobno sesekljan česen in ingver. Dodamo narezan por in zalijemo z zelenjavno juho. 
  • Juho zavremo, dodamo olupljen in na majhne kocke narezan krompir ter kuhamo do mehkega. Juho zmešamo s paličnim mešalnikom. Dodamo sol in sveže mlet poper, prevremo in ponudimo.

Več jedi, ki pogrejejo, poiščite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.