Posel znane Slovenke stoji: Počasi se že sprašujemo, kam nas bo to pripeljalo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Podjetnica in avtorica ter ena prvih resničnostnih zvezdnic pri nas, Miša Margan, ki jo je širna Slovenija spoznala v šovu Sanjska ženska, kljub trenutni situaciji, ki tudi zanjo ni rožnata, na svet poskuša gledati pozitivno.
Oglej si celoten članek

Marganova je delala v zabavni industriji kot organizatorka in povezovalka dogodkov, z možem pa se ukvarjajta tudi z izdelavo bučnega olja.  

"Največ dogodkov smo organizirali zadnje tri mesece v letu in marca, aprila, maja in junija. To pomeni, da že eno leto vse stoji in nihče nič ne dela. Kar se pa olja tiče ... Prodajamo po trgovinah, ampak naši najboljši kupci na turističnih točkah so pa zaprti. Počasi se že sprašujemo, kam nas bo to pripeljalo. Če nimaš prihrankov, pa takšne krize ne moreš preživeti,“ pravi Miša, ki pa je prihodnosti ni strah, saj pravi, da "ima dve zdravi roki“ in da bo poprijela za drugo delo, če bo treba.

Na svet poskuša kljub vsem tegobam gledati pozitivno. "Toliko je negative. Kamor koli prideš, se vsi samo pritožujejo in pogovarjajo le še o zaprtju in kreditih. Jaz se pa ves čas smejim, tudi v tej situaciji, ki ni za nikogar enostavna – tudi zame ne. Nasmeh in smeh lahko pri ljudeh marsikaj spremenita. Saj smo vsi v istem čolnu. Če se boš le obremenjeval in na stvari ne boš znal pogledati pozitivno … Potem se ne more dobro končati. Skratka, od negativnosti se poskuša distancirati, kolikor je to mogoče.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.