Magazin > VIP
5847 ogledov

Posel znane Slovenke stoji: Počasi se že sprašujemo, kam nas bo to pripeljalo

miša margan Instagram
Podjetnica in avtorica ter ena prvih resničnostnih zvezdnic pri nas, Miša Margan, ki jo je širna Slovenija spoznala v šovu Sanjska ženska, kljub trenutni situaciji, ki tudi zanjo ni rožnata, na svet poskuša gledati pozitivno.

Marganova je delala v zabavni industriji kot organizatorka in povezovalka dogodkov, z možem pa se ukvarjajta tudi z izdelavo bučnega olja.  

"Največ dogodkov smo organizirali zadnje tri mesece v letu in marca, aprila, maja in junija. To pomeni, da že eno leto vse stoji in nihče nič ne dela. Kar se pa olja tiče ... Prodajamo po trgovinah, ampak naši najboljši kupci na turističnih točkah so pa zaprti. Počasi se že sprašujemo, kam nas bo to pripeljalo. Če nimaš prihrankov, pa takšne krize ne moreš preživeti,“ pravi Miša, ki pa je prihodnosti ni strah, saj pravi, da "ima dve zdravi roki“ in da bo poprijela za drugo delo, če bo treba.

Na svet poskuša kljub vsem tegobam gledati pozitivno. "Toliko je negative. Kamor koli prideš, se vsi samo pritožujejo in pogovarjajo le še o zaprtju in kreditih. Jaz se pa ves čas smejim, tudi v tej situaciji, ki ni za nikogar enostavna – tudi zame ne. Nasmeh in smeh lahko pri ljudeh marsikaj spremenita. Saj smo vsi v istem čolnu. Če se boš le obremenjeval in na stvari ne boš znal pogledati pozitivno … Potem se ne more dobro končati. Skratka, od negativnosti se poskuša distancirati, kolikor je to mogoče.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.