Poškodovana na snemanju Hobita

Foto: Žurnal24 Režiser Hobita Peter Jackson. (Foto: Reuters)
Težav pri filmu Hobit kar ni konca. Dva člana ekipe, ki sta delala pri filmu, so morali po torkovi eksploziji v studiu na Novi Zelandiji, kjer snemajo film, prepeljati v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

V eni izmed delavnic v studiih Stone Street na Novi Zelandiji, kjer poteka snemanje filma Hobit, je v torek zjutraj prišlo do eksplozije, pri kateri sta dva člana ekipe utrpela manjše opekline, zato ju je rešilec odpeljal v lokalno bolnišnico na zdravljenje. "Dva fanta sta dobila blažje opekline, vendar nič resnega. Enemu od njih je zažgalo dlake v nosnicah – v tem primeru je vedno tveganje inhalacije, zato je moral na pregled," je povedal publicist Ceris Price.

Film Hobit, predzgodba Gospodarja prstanov iz dveh delov, v katerih v glavni vlogi nastopa Martin Freeman kot Bilbo Baggins, se že od začetka produkcije sooča s težavami. Finančne težave v studiu MGM so najprej vodile do številnih zamud in odhoda režiserja Guillerma Del Tora. Nadomestil ga je producent Peter Jackson, ki pa se je moral soočiti z igralskimi sindikati glede plačila in pogojev. Projekt je bil letos še nadalje premaknjen zaradi Jacksonovega okrevanja po operaciji čira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.