Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Poškodovana na snemanju Hobita

Režiser Hobita Peter Jackson. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Težav pri filmu Hobit kar ni konca. Dva člana ekipe, ki sta delala pri filmu, so morali po torkovi eksploziji v studiu na Novi Zelandiji, kjer snemajo film, prepeljati v bolnišnico.

V eni izmed delavnic v studiih Stone Street na Novi Zelandiji, kjer poteka snemanje filma Hobit, je v torek zjutraj prišlo do eksplozije, pri kateri sta dva člana ekipe utrpela manjše opekline, zato ju je rešilec odpeljal v lokalno bolnišnico na zdravljenje. "Dva fanta sta dobila blažje opekline, vendar nič resnega. Enemu od njih je zažgalo dlake v nosnicah – v tem primeru je vedno tveganje inhalacije, zato je moral na pregled," je povedal publicist Ceris Price.

Film Hobit, predzgodba Gospodarja prstanov iz dveh delov, v katerih v glavni vlogi nastopa Martin Freeman kot Bilbo Baggins, se že od začetka produkcije sooča s težavami. Finančne težave v studiu MGM so najprej vodile do številnih zamud in odhoda režiserja Guillerma Del Tora. Nadomestil ga je producent Peter Jackson, ki pa se je moral soočiti z igralskimi sindikati glede plačila in pogojev. Projekt je bil letos še nadalje premaknjen zaradi Jacksonovega okrevanja po operaciji čira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.