Poslanka Eva Irgl se je pokazala brez ličil

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Eva Irgl, kot jo vidijo le redki.
Oglej si celoten članek

"Zaradi lockdowna je v parlamentu zelo tiho, mirno, kar spokojno. Sem šla v svojo pisarno po nekaj gradiva za domov,“ je poslanka SDS, Eva Irgl, zapisala ob fotografiji, na kateri je nenaličena.

Eva na Instagramu redno objavlja tudi utrinke iz svojega zasebnega življenja, a takšnih posnetkov kljub temu nismo vajeni. 44-letnica, ki slovi tudi po svojem izvrstnem občutku za modo, je namreč v javnosti vedno urejena od glave do pet. 

"Ko si enkrat tako na očeh javnosti, potem moraš biti urejen, saj s tem kažeš tudi to, da spoštuješ funkcijo, na katero so te ljudje izvolili. Vendar pa priznam, da je lahko včasih to tudi precej naporno. Tudi ljudje, kjerkoli se pojavim, pričakujejo, da bom kot iz škatlice. (smeh) Zato pa imam tako rada Vipavo, kjer se v tem pogledu lahko malo bolj sprostim,“ je pred časom povedala za Story in dodala, da boste v njeni omari našli največ oblačil za šport. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:04 8. April 2021.

    Eva Irgel, dama, za katero se obračajo glave, ima šlif, vedno, vedno urejena, intelekt na nivoju, gospa, vredna , zavidljiva …

  • 13:24 8. April 2021.

    Larfa s šminko ali brez-maska ji namreč ne zgine s fasade....

  • 12:21 8. April 2021.

    Novica vredna bruhanja!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.