Magazin > VIP
11771 ogledov

Poslanka Eva Irgl se je pokazala brez ličil

Eva Irgl Saša Despot
Eva Irgl, kot jo vidijo le redki.

"Zaradi lockdowna je v parlamentu zelo tiho, mirno, kar spokojno. Sem šla v svojo pisarno po nekaj gradiva za domov,“ je poslanka SDS, Eva Irgl, zapisala ob fotografiji, na kateri je nenaličena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Eva na Instagramu redno objavlja tudi utrinke iz svojega zasebnega življenja, a takšnih posnetkov kljub temu nismo vajeni. 44-letnica, ki slovi tudi po svojem izvrstnem občutku za modo, je namreč v javnosti vedno urejena od glave do pet. 

"Ko si enkrat tako na očeh javnosti, potem moraš biti urejen, saj s tem kažeš tudi to, da spoštuješ funkcijo, na katero so te ljudje izvolili. Vendar pa priznam, da je lahko včasih to tudi precej naporno. Tudi ljudje, kjerkoli se pojavim, pričakujejo, da bom kot iz škatlice. (smeh) Zato pa imam tako rada Vipavo, kjer se v tem pogledu lahko malo bolj sprostim,“ je pred časom povedala za Story in dodala, da boste v njeni omari našli največ oblačil za šport. 

Komentarjev 8
  • Dusan21 22:04 08.april 2021.

    Eva Irgel, dama, za katero se obračajo glave, ima šlif, vedno, vedno urejena, intelekt na nivoju, gospa, vredna , zavidljiva in .... za nekatere je izobrazba, pomebna, za druge ne, razpolaga z naravno intejigenco in.... butlni, ala dr. Trček, ta ...prikaži več vidi samo p...o na pred nosom, pa, mag, Židan, mislim, da žogobrc premore več inteligence kot ta drugi, pa mag. Koprivc, pa vsi mag. Rajić, pa še dva tri iz levice. Ostali, mesarji, trgovci, strežniki in smo tam kjer ni muh

  • sam1 13:24 08.april 2021.

    Larfa s šminko ali brez-maska ji namreč ne zgine s fasade....

  • Avatar pantani
    pantani 12:21 08.april 2021.

    Novica vredna bruhanja!!!