Poslovil se je "najtežji otrok na svetu"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Dschambulat Chatochow je dočakal le 21 let.
Oglej si celoten članek

Foto: Youtube Dschambulat Chatochow Rus Dschambulat Chatochow ni imel normalnega otroštva. Ko se je rodil, je tehtal 2900 gramov, štiri leta pozneje pa že 56. Leta 2003 ga je Guinessova knjiga rekordov razglasila za najtežjega otroka na svetu, pred nekaj dnevi pa je v starosti 22. let za vedno zaprl oči. 

Vzroka smrti še niso potrdili, naj bi pa 21-letnik imel že nekaj časa težave z ledvicami. 

Chatochow se je celo življenje boril s kilogrami. Ko je bil star šest let, se je tehtnica ustavila na 100 kilogramih. V času smrti pa naj bi tehtal 200 kilogramov, poroča Blick. 

Njegova mama je v preteklosti večkrat poudarila, da njegova teža ni povezana z genskimi napakami. Dejala je tudi, da se ni prenajedal. "Raste v višino in širino. Kaj naj naredim, takšen pač je,“ jo citira TMZ. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:39 1. Januar 2021.

    Pojedel je hrane za 90 let življenja

  • mph
    10:27 1. Januar 2021.

    Preiskava bi morala ugotoviti že davno prej odgovornost staršev.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.