Poslušajte Gibsonovo norenje

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Scenarist Joe Eszterhas je objavil zvočne posnetke živčnega izpada igralca Mel Gibsona.
Oglej si celoten članek

Ni prvič, da je Mel Gibson nasilno izbruhnil, le da ga je decembra na njegovem domu v Kostariki ob tem posnel scenarist Joe Eszterhas. Joe je posnetek dal v objavo ameriškemu spletnemu mediju TMZ, zaradi česar si bo verjetno nakopal Melovo tožbo. "Osnovna človekova pravica je, da te ne snemajo v lastnem domu," je prepričan Gibson.

Na posnetku besni Mel nekdanjo zaročenko Oksano Grigorjevo zmerja s "pofu**** kur**," ki mu lahko "potegne kur**," preklinja čez jude in se pritožuje, da mora služiti, da lahko plačuje tej kur**, ki ga samo izkorišča, tako kot vsi drugi. Celotnemu posnetku lahko prisluhnete tukaj.

Razlog je bipolarna motnja

Razlog za Gibsonove izpade naj bi bila bipolarna motnja, ki so mu jo diagnosticirali med bitko za skrbništvo nad hčerko, ki jo ima z Grigorjevo. Mel je pred časom Oksani celo grozil s smrtjo, za vse igralčeve izpade pa naj bi bile krive prav omenjene zdravstvene težave. Med zadnjim izpadom, ki ga je posnel Joe, naj Mel ne bi jemal zdravil, s katerimi sicer uspešno obvladuje svojo bolezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.