Magazin > VIP
24 ogledov

Poslušajte Gibsonovo norenje

Mel Gibson Fame Flynet
Scenarist Joe Eszterhas je objavil zvočne posnetke živčnega izpada igralca Mel Gibsona.

Ni prvič, da je Mel Gibson nasilno izbruhnil, le da ga je decembra na njegovem domu v Kostariki ob tem posnel scenarist Joe Eszterhas. Joe je posnetek dal v objavo ameriškemu spletnemu mediju TMZ, zaradi česar si bo verjetno nakopal Melovo tožbo. "Osnovna človekova pravica je, da te ne snemajo v lastnem domu," je prepričan Gibson.

Na posnetku besni Mel nekdanjo zaročenko Oksano Grigorjevo zmerja s "pofu**** kur**," ki mu lahko "potegne kur**," preklinja čez jude in se pritožuje, da mora služiti, da lahko plačuje tej kur**, ki ga samo izkorišča, tako kot vsi drugi. Celotnemu posnetku lahko prisluhnete tukaj.

Razlog je bipolarna motnja

Razlog za Gibsonove izpade naj bi bila bipolarna motnja, ki so mu jo diagnosticirali med bitko za skrbništvo nad hčerko, ki jo ima z Grigorjevo. Mel je pred časom Oksani celo grozil s smrtjo, za vse igralčeve izpade pa naj bi bile krive prav omenjene zdravstvene težave. Med zadnjim izpadom, ki ga je posnel Joe, naj Mel ne bi jemal zdravil, s katerimi sicer uspešno obvladuje svojo bolezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.