V avtomobilu bratov BQL našli nezakonitega prebežnika?!

Foto: Joomboos
Foto: Joomboos
Ubogi Anej je bil v šoku.
Oglej si celoten članek

Skrita kamera. Kanal Joomboos je mojstrsko za nos potegnil Aneja Piletiča, pri tem jima je pomagal njegov brat Rok. Ko sta se glasbenika vračala s Hrvaške, so ju ob meji ustavili policisti, ki sta v prtljažniku njunega avtomobila našla nezakonitega prebežnika, ki je bil na poti v Nemčijo.

@joonglaa Valda je bil prenk, čeknte celga na @JoomBoos kanalu! #tiktokslovenia #slovenskitiktokerji🇸🇮 #tiktokslovenija #slovenskitiktokerji #fyp #slovenija #slovenskitiktok ♬ original sound - Joonglaa

Rok in Anej sta zatrjevala, da moškega prvič vidita, a "policisti" jima niso verjeli. Več minut se, kot bi bila prava zločinca, nista smela premakniti od avta, nato pa so jima zagrozili še poligrafom. Kako dober igralec je Rok in kako prestrašeno je gledal Anej, si lahko ogledate v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:28 7. Marec 2023.

    Čista bedarija. No, pa bodimo pikolovski. :) Tole bi lahko v bistvu rekli bodisi lažno predstavljanje za uradno osebo (305.člen …

  • 03:06 7. Marec 2023.

    Debilaža od pisanja.

  • 23:57 6. Marec 2023.

    Klovna domišljava,res se mi smili ta,ta 2 nikoli ne bosta odrasla!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.