Magazin > VIP
105866 ogledov

V avtomobilu bratov BQL našli nezakonitega prebežnika?!

bql Joomboos
Ubogi Anej je bil v šoku.

Skrita kamera. Kanal Joomboos je mojstrsko za nos potegnil Aneja Piletiča, pri tem jima je pomagal njegov brat Rok. Ko sta se glasbenika vračala s Hrvaške, so ju ob meji ustavili policisti, ki sta v prtljažniku njunega avtomobila našla nezakonitega prebežnika, ki je bil na poti v Nemčijo.

@joonglaa Valda je bil prenk, čeknte celga na @JoomBoos kanalu! #tiktokslovenia #slovenskitiktokerji🇸🇮 #tiktokslovenija #slovenskitiktokerji #fyp #slovenija #slovenskitiktok ♬ original sound - Joonglaa

Rok in Anej sta zatrjevala, da moškega prvič vidita, a "policisti" jima niso verjeli. Več minut se, kot bi bila prava zločinca, nista smela premakniti od avta, nato pa so jima zagrozili še poligrafom. Kako dober igralec je Rok in kako prestrašeno je gledal Anej, si lahko ogledate v videu.

Komentarjev 5
  • expost 11:28 07.marec 2023.

    Čista bedarija. No, pa bodimo pikolovski. :) Tole bi lahko v bistvu rekli bodisi lažno predstavljanje za uradno osebo (305.člen KZ) ali pa kar zloraba policijskih pooblastil. Odvisno od 'igralcev'. In ker bo kdo takoj začel protestirat: tudi če je ...prikaži veče bil to 'filmski' projekt, obstajajo precej striktna pravila, kako se to izvede. Tile 'prenki' imajo lahko nevarne posledice še sploh med t.i. nekritično populacijo, ki itak posnema vse, kar leze po spletu.

  • robi2107 03:06 07.marec 2023.

    Debilaža od pisanja.

  • Miha65 23:57 06.marec 2023.

    Klovna domišljava,res se mi smili ta,ta 2 nikoli ne bosta odrasla!