Postanite najboljši didžej

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Si želite v prazničnem času pripraviti nepozabno zabavo za prijatelje in zadovoljiti njihove glasbene okuse? Z novo aplikacijo Partyfier poskrbite, da bodo na svoj račun prišli prav vsi gostje in vaš žur označili za najboljšega v tem letu.
Oglej si celoten članek

Partyfier je preprosta aplikacija, s katero boste z nekaj kliki med prijatelji na zabavi blesteli kot najboljši didžej. Z dobro izbrano glasbo boste namreč na enostaven način zadovoljili njihov glasbeni okus.

S prijavo v aplikacijo Partyfier se bo na vašem ekranu prikazal seznam vaših prijateljev, iz katerega izberete tiste, ki so z vami na zabavi. Nato vam bo Partyfier preko YouTuba samodejno pripravil glasbeni seznam pesmi, ki odgovarjajo glasbenemu okusu izbranih prijateljev.

Z vsemi zbranimi podatki iz Facebook profila vaših prijateljev bo aplikacija prebrskala YouTubovo glasbeno bazo in rezultate oblikovala v glasbeni seznam, ki ga lahko začnete uporabljati takoj in ga po želji tudi poljubno spreminjate.

Aplikacijo dobite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.