Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Postanite najboljši didžej

Zabava Shutterstock
Si želite v prazničnem času pripraviti nepozabno zabavo za prijatelje in zadovoljiti njihove glasbene okuse? Z novo aplikacijo Partyfier poskrbite, da bodo na svoj račun prišli prav vsi gostje in vaš žur označili za najboljšega v tem letu.

Partyfier je preprosta aplikacija, s katero boste z nekaj kliki med prijatelji na zabavi blesteli kot najboljši didžej. Z dobro izbrano glasbo boste namreč na enostaven način zadovoljili njihov glasbeni okus.

S prijavo v aplikacijo Partyfier se bo na vašem ekranu prikazal seznam vaših prijateljev, iz katerega izberete tiste, ki so z vami na zabavi. Nato vam bo Partyfier preko YouTuba samodejno pripravil glasbeni seznam pesmi, ki odgovarjajo glasbenemu okusu izbranih prijateljev.

Z vsemi zbranimi podatki iz Facebook profila vaših prijateljev bo aplikacija prebrskala YouTubovo glasbeno bazo in rezultate oblikovala v glasbeni seznam, ki ga lahko začnete uporabljati takoj in ga po želji tudi poljubno spreminjate.

Aplikacijo dobite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.