Postopek tokrat Anđi v prid

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Anđa Marić ima končno razlog za smeh.
Oglej si celoten članek

V boju za skrbništvom nad sinom Anđe Marić se je zgodil preobrat. Ljubljansko višje sodišče je po pisanju spletnega portala Vecernji.hr očitno ugodilo njeni pritožbi in razveljavilo odločitev tamkajšnjega okrožnega sodišča, ki ji je že pred časom odvzelo skrbništvo nad sinom Gašperjem. Sojenje so bo tako očitno začelo znova.

Pritožbo je Anđa vložila marca. Višje sodišče naj bi nepravnomočno sodbo razveljavilo, ker naj bi ocenilo, da okrožno sodišče v postopku odločanja o dodelitvi skrbništva ni dovolj upoštevalo Anđinih argumentov, otrokovih želja in kazenskega postopka, ki ga sodišče in tožilstvo ločeno vodita proti Anđinemu bivšemu partnerju zaradi domnevnega psihičnega trpinčenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:45 18. September 2013.

    Anđa drži se !!!!!!!!!!!!!! Navijam zate.

  • 07:23 18. September 2013.

    Brez zamere, vendar je tako Anđo kot Primoža lahko sram v dno duše, da se za dobro otroka ne znata …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.