Magazin > VIP
44 ogledov

Postopek tokrat Anđi v prid

Anđa Marić Tomislav Miletic/PIXSELL
Anđa Marić ima končno razlog za smeh.

V boju za skrbništvom nad sinom Anđe Marić se je zgodil preobrat. Ljubljansko višje sodišče je po pisanju spletnega portala Vecernji.hr očitno ugodilo njeni pritožbi in razveljavilo odločitev tamkajšnjega okrožnega sodišča, ki ji je že pred časom odvzelo skrbništvo nad sinom Gašperjem. Sojenje so bo tako očitno začelo znova.

Pritožbo je Anđa vložila marca. Višje sodišče naj bi nepravnomočno sodbo razveljavilo, ker naj bi ocenilo, da okrožno sodišče v postopku odločanja o dodelitvi skrbništva ni dovolj upoštevalo Anđinih argumentov, otrokovih želja in kazenskega postopka, ki ga sodišče in tožilstvo ločeno vodita proti Anđinemu bivšemu partnerju zaradi domnevnega psihičnega trpinčenja.

Komentarjev 2
  • Oseba_ 09:45 18.september 2013.

    Anđa drži se !!!!!!!!!!!!!! Navijam zate.

  • Buca Dunlop 07:23 18.september 2013.

    Brez zamere, vendar je tako Anđo kot Primoža lahko sram v dno duše, da se za dobro otroka ne znata zmeniti! Sin bi vama bil neskončno hvaležen. Vi2 naj bi bila odrasla in razumska človeka, vendar močno dvomim. Pa da ...prikaži več ne bo kakšnih trapastih komentarjev, ker sem sama dala to čez, ni bilo vedno lepo, ampak čas vedno pokaže resnico. Srečno mali!