Posvojitev: Madonna predstavila dvojčici

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Madonna je spet postala mamica.
Oglej si celoten članek

Madonna je na družbenih omrežjih objavila fotografijo dvojčic iz Malavija in napisala, da se je uspešno zaključil postopek njune posvojitve. Pevka pravi, da je presrečna, da sta Stella in Esther sedaj del njene družine, in medije prosila, da v tem času spoštujejo njihovo zasebnost.

Madonna je iz Malavija sicer posvojila že dva otroka. Leta 2008 se je njeni družini pridružil David Benda Mwale, leto dni pozneje pa še deklica Mercy James. Zvezdnica ima sicer tudi dva biološka otroka - oče njene hčerke Lourdes je njen nekdanji osebni trenerjem, Rocco pa se je pevki rodil v zakonu z režiserjem Guyjem Ritchiejem.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.