Potrebuješ: "Žur do pol petih zjutraj"

Foto: Jože Potrebuješ (osebni arhiv) Čuki so se fotografirali s filmskih zvezdnikom. Foto: Radio Krka Anže Kopitar Foto: Radio Krka Anže Kopitar Foto: Radio Krka Anže Kopitar Foto: Radio Krka Anže Kopitar
Glasbena skupina Čuki je na Otočcu do pol petih zjutraj zabavala goste na poroki Anžeta Kopitarja. Glasbeno presenečenje večera so bili Modrijani.
Oglej si celoten članek

Vodja zasedbe Čuki Jože Potrebuješ je dolgoletni prijatelj Anžeta Kopitarja. Hokejski zvezdnik se je v petek na gradu Otočec poročil z Ines Dominc. Na poročni zabavi so domače in tuje goste razveseljevali Čuki.

Zapela tudi Siddharta

"Igrali smo ves večer. Veselo je bilo do pol petih zjutraj. Glasba je bila raznolika, tudi narodnozabavna. Bila so tudi glasbena presenečenja. Nastopila je skupina Modrijani, zapeli so Anžetovi prijatelji iz skupine Siddharta, ki so bili tudi svatje. Kljub vsemu pa se je meni zdel višek večera, ko sta Anže in njegov brat Gašper svate učila plesati svojo plesno koreografijo. Izpadlo je zabavno in prisrčno,“ je dejal pevec in dodal, da se je zelo veliko plesalo in da sta bila Anže in Ines srečna in sproščena.

Kot smo poročali včeraj, se je na poroki jedla slovenska hrana in pilo slovensko vino, po besedah Potrebuješa pa so se dobro zabavali tudi tuji gostje, Američani in Kanadčani, ki pa Štajercem in Gorenjcem niso mogli slediti v plesu. “Ameriški soigralci so bili „prave face“, preveč podrobnosti pa ne želim izdati," pravi Potrebuješ.

Čuki so se spoznali tudi s filmskim igralcem in zvezdnikom serije Prijatelji Matthewom Perryjem: "Dokler mi niso pokazali, kdo je, ga sploh nisem prepoznal. Skupaj smo se fotografirali, nismo pa posebej želeli siliti v goste.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.