Magazin > VIP
144 ogledov

Potrebuješ: "Žur do pol petih zjutraj"

Čuki so se fotografirali s filmskih zvezdnikom.
1/5
Jože Potrebuješ (osebni arhiv)
Glasbena skupina Čuki je na Otočcu do pol petih zjutraj zabavala goste na poroki Anžeta Kopitarja. Glasbeno presenečenje večera so bili Modrijani.

Vodja zasedbe Čuki Jože Potrebuješ je dolgoletni prijatelj Anžeta Kopitarja. Hokejski zvezdnik se je v petek na gradu Otočec poročil z Ines Dominc. Na poročni zabavi so domače in tuje goste razveseljevali Čuki.

Zapela tudi Siddharta

"Igrali smo ves večer. Veselo je bilo do pol petih zjutraj. Glasba je bila raznolika, tudi narodnozabavna. Bila so tudi glasbena presenečenja. Nastopila je skupina Modrijani, zapeli so Anžetovi prijatelji iz skupine Siddharta, ki so bili tudi svatje. Kljub vsemu pa se je meni zdel višek večera, ko sta Anže in njegov brat Gašper svate učila plesati svojo plesno koreografijo. Izpadlo je zabavno in prisrčno,“ je dejal pevec in dodal, da se je zelo veliko plesalo in da sta bila Anže in Ines srečna in sproščena.

Kot smo poročali včeraj, se je na poroki jedla slovenska hrana in pilo slovensko vino, po besedah Potrebuješa pa so se dobro zabavali tudi tuji gostje, Američani in Kanadčani, ki pa Štajercem in Gorenjcem niso mogli slediti v plesu. “Ameriški soigralci so bili „prave face“, preveč podrobnosti pa ne želim izdati," pravi Potrebuješ.

Čuki so se spoznali tudi s filmskim igralcem in zvezdnikom serije Prijatelji Matthewom Perryjem: "Dokler mi niso pokazali, kdo je, ga sploh nisem prepoznal. Skupaj smo se fotografirali, nismo pa posebej želeli siliti v goste.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.