Magazin > VIP
186 ogledov

Anže Kopitar Ines obljubil večno zvestobo

Anže Kopitar
1/4
Radio Krka
Slovenski hokejski as Anže Kopitar, ki je eden ključnih členov napada moštva Los Angeles Kings, se je v petek odločil odpreti novo poglavje v zasebnem življenju.

Anže Kopitar večno zvestobo obljubil dolgoletni spremljevalki Mariborčanki Ines Dominc, ki jo je pred leti spoznal med svetovnim prvenstvom mladih hokejistov.

Gorenjec za kraj poroke ni izbral sončne Kalifornije, kjer si služi kruh, ali denimo Las Vegasa, temveč je poročni obred potekal na Dolenjskem, na Gradu Otočec, kamor je ženin s svati prišel že v popoldanskih urah. Poročna slovesnost je potekala pred gradom, kamor je ženin prišel oblečen v elegantno črno obleko z metuljčkom, nevesta pa je nosila razkošno poročno obleko v klasični beli barvi. Anžetova priča je bil brat Gašer, Ines pa je ob strani stala prijateljica Maja. Veseli dogodek je nekoliko pokvarila ploha.

Kopitar, ki je bil lani po osvojenem Stanleyjevem pokalu razglašen za športnika leta v Sloveniji, se je s svojo srčno izbranko zaročil aprila. Med svati so družabni kronisti zasledili ameriškega zvezdnika tudi v Sloveniji priljubljene televizijske nanizanke Prijatelji Matthewja Perryja, ki se je prejšnjo nedeljo udeležil Kopitarjevega tradicionalnega tretjega dobrodelnega golfskega turnirja, na katerem so v dobrodelne namene zbrali 26.200 evrov.

Med gosti je bilo tudi 14 ameriških športnikov, po večini hokejistov moštva Los Angeles Kings, v barvi Anžetove ekipe pa je tudi poročna okrasitev, je poročal 24ur, kjer so dejali, da je goste zabava skupina Čuki in Siddharta, stregli pa so slovensko hrano, tudi potico in slovenska vina.

Komentarjev 2
  • Luka Lovše 23:51 05.julij 2013.

    Zdej pa vemo zakaj je Rock Otočec v Ljubljani;)!

  • zic 21:21 05.julij 2013.

    čestitke!!!! Ampak čuki se pa povsod ušunjajo!!??