Magazin > VIP
730 ogledov

Kdo je dekle, ki je ukradlo Kopitarjevo srce?

Anže Kopitar, Ines Dominc mediaspeed
Ob vseh prelestnih oboževalkah Anžetu Kopitarju srce hitreje bije le ob eni.

Srce našega najboljšega hokejista Anžeta Kopitarja je pred šestimi leti osvojila simpatična Mariborčanka Ines Dominc. Kopi svojo srčno izbranko naravnost obožuje in je ne želi zamenjati za nič na svetu, z njo si želi ustvariti tudi družino. "Pogovorov glede otrok še nimava, verjetno pa bo nekega lepega dne tudi to prišlo na vrsto, vendar jih za zdaj še ne načrtujeva," nam je Anže zaupal lani.

Prvi zmenki preko spleta

Spoznala sta se v Mariboru na svetovnem hokejskem prvenstvu do 18 let, kjer je Ines, takrat še dijakinja, pomagala pri koordinaciji, piše revija Story. Iskrice so preskočile na zaključni zabavi in od takrat sta zaljubljena do ušes. Ines se je po letu zmenkov, ki so večinoma potekali s pomočjo moderne tehnologije, preselila k Anžetu v Los Angeles, kjer parček v redkih prostih trenutkih najraje uživa v sprehodih, ob ogledu dobrega filma ali športnih aktivnostih z družino. A časa za druženje res ni veliko. "Zelo malo, verjetno premalo. Vendar tako je in ona zelo dobro razume, kaj mi pomeni hokej in koliko odrekanja spada k mojemu profesionalnemu življenju. Zelo me podpira in tudi nobene tekme še ni zamudila," nam je povedal Anže.

Obožuje njeno preprostost

Kopi je za omenjeno revijo povedal tudi, da se njegova draga razvija v odlično kuharico in da dekleta v Ameriki še zdaleč niso tako privlačna kot v Sloveniji: "Vse so malo bolj umetne, popravljene. Tam je veliko huje kot pri nas in to me ne privlači. Meni je ljubše, če je moje dekle čim bolj naravno." In Ines to vsekakor je. Simpatična Mariborčanka je tako kot večina deklet nora na čevlje, v šoping pa se najraje odpravi z Anžetovo mamo.

Komentarjev 10
  • deželan 16:00 08.junij 2012.

    Vi pa zelo radi vtikate nos v tuje zadeve ! le kaj sta vam Kopitar in Ines dolžna da ju takole obravnavate in od kod vam pravica vmes tiščati morebitne zgodbice cele družine ?Ponavadi ima zelo veliko za ...prikaži večza povedat tisti, ki ima veliko za skriti.

  • depresija 15:31 08.junij 2012.

    @maestros - in zakaj si sploh mel potrebo ta ,kao, dejstva o pač eni družini, pač enega dekleta nekega profesionalnega dekleta v NHL?!! to je, oprost, stereotipna slovenska foušija. vosu!

  • maestros 14:59 08.junij 2012.

    Nikomur nič fauš,je pa tafamilja veliko gorja povzročila velikemu številu poštenim ljudem pa naj se ve.