Magazin > VIP
74 ogledov

Spravili so se nad Kopitarjevo punco

Anže Kopitar, Ines Dominc mediaspeed
Slava nima vedno samo prijetnih plati, kar je izkusilo tudi dekle Anžeta Kopitarja.

Z odličnimi nastopi in navsezadnje zmago Los Angeles Kingsov v ligi NHL se je znani slovenski hokejist Anže Kopitar znašel v središču medijske pozornosti. Del pozornosti pa je pripadel tudi njegovemu dekletu, Mariborčanki Ines Dominc, ki pa, sodeč po nekaterih zlobnih komentarjih na spletu, očitno ni po godu vsem. Na spletnih forumih so namreč nekateri menili, da bi si zaslužil boljšo ter da je le koristoljubna. "V življenju ne počne drugega, kot da živi na Anžetov račun. Prava pras*** je. Nobene osebnosti nima. Pričakoval bi, da bo vsaj kaj doprinesla k dobrodelnosti Kingsov," se je glasil eden izmed komentarjev. Poleg tega nekateri namigujejo, da naj se ne bi razumela več najbolje. No, ob zmagi moštva že ni bilo videti tako, saj se je svetlolaska našemu najboljšemu hokejistu pridružila na ledu in se veselila z njim.

Na forumu se sicer najdejo tudi pozitivni komentarji uporabnikov, ki Kopiju očitno privoščijo srečo v ljubezni z Ines. "Je prijazna in skromna, kar ji daje pravo vrednost. Kopi je daleč preveč pameten za kakršnokoli puhloglavo lepotico," meni neki uporabnik.

Simpatična Mariborčanka je Kopijevo srce sicer osvojila že pred šestimi leti, po letu večinoma spletnih zmenkov pa se je tudi preselila k njemu v Los Angeles, kjer mu je v veliko oporo. "Zelo me podpira in tudi nobene tekme še ni zamudila," nam je povedal Anže.

Komentarjev 7
  • allstarr111 16:20 19.junij 2012.

    Fovšija brez meja :)

  • R9 07:26 19.junij 2012.

    Novinar, ki svoj članek napiše na podlagi komentarjev s FB-ja, se naj pa pošteno zamisli. In prav tako njegov šef.

  • Frenky Prijatelj 17:36 18.junij 2012.

    Kaj vas vse skupaj moti ker je deklina iz prelepega Maribora doma in vesela štajerka