Poznavalka dvora: Meghan je izrabila Harryjeve šibkosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Primerja jo z Lady Macbeth.
Oglej si celoten članek

Lady Colin Campbell, dobra prijateljica Lady Di, ki Harryja pozna že od malih nog, v vojvodinji Meghan vidi Lady Macbeth, ki je v tragediji Williama Shakespeara moža napeljala k umoru in ga izrabila za svoje ambiciozne načrte, kar je na koncu vodilo v njun propad.

"Njen vpliv močno spominja na Lady Macbeth. Da bi lahko vplivala na Harryja, je izrabila njegove šibkosti. Meghan in Harry imata veliko skupnih šibkih točk. Harry je preveč čustven, preveč zaletav in domišljav,“ je povedala Lady Colin Campbell, ki je prepričana, da Meghan princa vodi v pogubo. "Bojim se zanju,“ še pravi.

Foto: Profimedia Lady Colin Campbell Lady Colin Campbell trenutno promovira svojo knjigo o paru, "Harry and Meghan: The Real Story“.

Svet sicer nestrpno pričakuje knjigo Finding Freedom, ki jo pišeta novinarja Omid Scobie in Carolyn Durand. Govori se namreč, da sta pri nastajanju Sussexa pomagala, kar pa sta zavrnila. Lady Colin Campbell sicer meni, da lažeta, in da s tem, da sta zanikala vpletenost, podcenjujeta inteligenco javnosti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:46 9. Avgust 2020.

    Ta oseba je sama izrabila to situacijo za svojo finančno korist , ker bi rada sam služila z lažmi na …

  • 14:20 9. Avgust 2020.

    Trič trač, sami trači, kliki so denar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.